Четири признака,че тя иска секс

Pin It

Момичетата са сложни за разгадаване.Докато мъжете използваме само 10 жеста на тялото които показват,че се интересуваме сексуално от една жена,
то жените могат да използват до 52,според поведенческите психолози.
Тук са представени 4-те ключови жеста за които трябва да следите:

Небрежно излага на показ нежната част на китките си

Ако секси момичето с което разговаряте дърпа нагоре ръкавите на якето или блузата си,това е сигурен сигнал,че сте в играта.
Разбира се това не значи,че веднага трябва да и предложите да правите секс,но е добър сигнал,че тя е привлечена от вас.
Според учените,ако едно момиче излага китките си на показ,това е подсъзнателен опит,тя да ни покаже,че е нежна и достъпна.

Разширяване на зениците

Тук в никакъв случай не става дума за употребата на наркотици,но ефекта е подобен.Разликата е,че нейните зеници се разширяват по по-секси начин.
Зениците на жените се разширяват,когато в полезрението им попадне привлекателен и секси мъж.От своя страна мъжете пък,намират жените с големи и тъмни очи за много съблазнителни.
"В случая,очите не са прозорец към душата,по скоро към спалнята",казва психологът Сам Търнър.

Тя избутва чашата с питието си към вас

Спокойно,момичето не се опитва да ви накара да си подавате чашата един на друг.
"С този жест,момичето подсъзнателно иска да скъси физическото разтояние между себе си и обекта",казва Търнър."Това означава-аз търся интимност"

Тя ви удря

Съществува тънка граница между истинската агресия и флиртуващият допир на тялото.Лек удар някъде по тялото или какъвто и да е вид безпричинно докосване
е класически признак за сексуално привличане.Но ако секси момичето срещу вас ви разкърваи носа или ви посини окото и след това се извини,това е неуспорим
факт,че точно тзи вечер няма да получите секс.

Search Engine Submission - AddMe Real Time Web Analytics